Εγγραφή στο Newsletter!

PostHeaderIcon Ομελέτα με πιπεριές

Τι έχουμε:

2 αβγά

4 ασπράδια αβγού

1/2 κόκκινη πιπεριά

1/2 πράσινη πιπεριά

1/2 πορτοκαλί πιπεριά

1/2 φλιτζ. φέτα, τριμμένη

2 σκελίδες  σκόρδο

3 κουταλιές γάλα 2% λιπαρά

Περισσότερα...

 

PostHeaderIcon Μοσχαρίσια μπριζόλα με τηγανιτές πατάτες

Τι έχουμε:

 

2 μοσχαρίσιες μπριζόλες (150 γραμ. κάθε μία)

2 πατάτες

στη μύτη από το κουταλάκι αλάτι

 

Για τη μαρινάδα:

2-3 ποτηράκια Μαυροδάφνη

1/2 φλιτζ. λάδι ελιάς

1 κρεμμύδι, κομμένο σε ροδέλες

Περισσότερα...