Μουσακάς με πατάτες
Ένα ιδιαίτερο πιάτο που μπορεί να αποτελέσει ιδανικό γεύμα για το μεσημέρι αλλα και για το βράδυ!
Συστατικά:
175 γρ πατάτες κομμένες σε ροδέλες
60 γρ άπαχο κιμά
1/4 κρεμμύδι περασμένο από τρίφτη
125 γρ ντομάτες φρέσκιες ή κονσέρβας, ψιλοκομμένες
1/2 σκελίδα σκόρδο κομμένο σε φέτες
1/4 πράσινη πιπεριά κομμένη σε φέτες
1/4 ματσάκι μαϊντανό ψιλοκομμένο
Αλάτι και πιπέρι για νοστιμιά
1/2 κουταλιά της σούπας ελαιόλαδο
Οδηγίες:
Σοτάρετε με το λάδι το κρεμμύδι, το σκόρδο, την πιπεριά και το μαϊντανό για 3-4 λεπτά. Προσθέστε τον κιμά και συνεχίστε το σοτάρισμα 5 λεπτά ακόμα, ανακατεύοντας συχνά το μίγμα. Προσθέστε το αλάτι, το πιπέρι και τις ντομάτες. Αφήστε να ψηθεί σε υψηλή φωτιά για 20 λεπτά. Στη συνέχεια, προσθέστε τις πατάτες και συνεχίστε το ψήσιμο σε χαμηλή φωτιά για περίπου 40 λεπτά.
( Πληροφορίες – Πηγή ) Το άρθρο έχει συνταχθεί :
Από τη συντακτική ομάδα του YouDiet