Κοτόπουλο με γαλοπούλα και μανιτάρια
Η συνάντηση των πτηνών!
Υλικά
• 1 κοτόπουλο ή 4 στήθη ή ότι άλλο μέρος προτιμάτε
• 150 γρ. γαλοπούλα (5-6 φέτες)
• 400 γρ. μανιτάρια
• 400γρ. καλαμπόκι κατεψυγμένο
• 1 λεμόνι
• 1 κρέμα γάλακτος 200 γρ. light
• Αλάτι
• Πιπέρι
• 4-5 κουταλιές λάδι
Εκτέλεση:
1. Καθαρίζουμε το κοτόπουλο, το βάζουμε στο λάδι να τσιγαριστεί καλά από όλες τις πλευρές και το βγάζουμε από την κατσαρόλα.
2. Κόβουμε την γαλοπούλα σε μικρά κομματάκια και το βάζουμε και αυτό στο ίδιο λάδι να τσιγαριστεί.
3. Στη συνέχεια ρίχνουμε τα μανιτάρια και το καλαμπόκι και προσθέτουμε το τσιγαρισμένο κοτόπουλο.
4. Ρίχνουμε τον χυμό από το λεμόνι, αλάτι και πιπέρι κατά προτίμηση και 1 – 1 ½ ποτήρι νερό, σκεπάζουμε την κατσαρόλα και αφήνουμε το φαγητό να βράσει.
5. Όταν το σβήσουμε το αφήνουμε λίγο να κρυώσει, ρίχνουμε την κρέμα γάλακτος και ανακατεύουμε ελαφρά.
( Πληροφορίες – Πηγή ) Το άρθρο έχει συνταχθεί :
Από τη συντακτική ομάδα του YouDiet