Εγγραφή στο Newsletter!

PostHeaderIcon Σαλάτα του Καίσαρα

ceasarsΤι έχουμε:

1 φιλέτο κοτόπουλου (100 γραμ.)

6-7 φύλλα μαρουλιού

5-6 φύλλα ρόκας

3-4 ντοματάκια Σαντορίνης

4-5 κουταλιές ξύδι βαλσάμικο

1 κουταλάκι παρμεζάνα, τριμμένη

1 κουταλάκι λάδι ελιάς

στη μύτη από το κουταλάκι αλάτι

 

 

 

 

 

 

 

 

Συνοδεύουμε με:

1 φέτα ψωμί ολικής αλέσεως

 Τι κάνουμε:

Πλένουμε το φιλέτο κοτόπουλου, το σκουπίζουμε, το αλείφουμε με το λάδι και το ψήνουμε σε ένα αντικολλητικό τηγάνι γκριλ για περίπου 5-6 λεπτά από κάθε πλευρά.

Στη συνέχεια το κόβουμε σε κομματάκια και τα βάζουμε σε ένα μπολ.

Εν τω μεταξύ πλένουμε τα φύλλα του μαρουλιού και  της ρόκας. Τα στραγγίζουμε, τα χοντροκόβουμε με τα δάχτυλά μας και τα βάζουμε στο μπολ με τα κομμάτια κοτόπουλου. Προσθέτουμε τα ντοματάκια πλυμμένα, καθαρισμένα και κομμένα στη μέση, την παρμεζάνα, το βαλσάμικο, το αλάτι, ανακατεύουμε ώστε να ενωθούν τα υλικά και σερβίρουμε σε 1 άτομο  συνοδεύοντας με 1 φέτα ψωμιού.

Από τη συντακτική ομάδα του YouDiet