Εγγραφή στο Newsletter!

PostHeaderIcon Διατροφικές Συμβουλές - Καντιντίαση


Συνιστάται η κατανάλωση γιαουρτιού που να περιέχει τα προβιοτικά συστατικά lactobacillus acidophilus.Τρώτε 230γρ. γιαούρτι τουλάχιστον τρεις φορές την εβδομάδα για να διατηρηθεί ένα αποτελεσματικό επίπεδο lactobacillus. Το lactobacillus acidophilus είναι επίσης διαθέσιμo σε μορφή κάψουλας που διατίθενται σε καταστήματα ειδών υγιεινής διατροφής. Μπορείτε να παίρνετε μια κάψουλα την ημέρα. (Πάντοτε μετά από συνεννόηση με τον διαιτολόγο σας ή τον γιατρό σας.) Το γιαούρτι τύπου "frozen" (κατεψυγμένο) δεν έχει το ίδιο αποτέλεσμα.

 


( Πληροφορίες – Πηγή ) Το άρθρο έχει συνταχθεί :

Από τον Ευμένη Π. Καραφυλλίδη BSc ( Hons ), MSc, NYSCDN
Κλινικό διαιτολόγο - διατροφολόγο
Διευθυντή Διαιτολογικού Τμήματος Νοσοκομείου ΙΑΣΩ General
Διευθυντή Τμήματος Διατροφής youdiet


 
Get Adobe Flash player
Μοιραστείτε το με τους φίλους σας!