Εγγραφή στο Newsletter!

PostHeaderIcon Γλυκαιμικός δείκτης

Γλυκαιμικός δείκτης (Glycemic Index-GI) είναι ένας τρόπος μέτρησης που δείχνει το πώς τα φαγητά που περιέχουν υδατάνθρακες επηρεάζουν τα επίπεδα γλυκόζης στο αίμα.

 Όλα τα φαγητά που περιέχουν υδατάνθρακες (π.χ αμυλούχα λαχανικά [πατάτες και καλαμπόκι], γλυκά, φρούτα, ψωμί, μακαρόνια και ρύζι) μπορούν να ελεγχθούν για το πώς μπορεί η κατανάλωσή τους να επηρεάσει τα επίπεδα ζαχάρου στο αίμα.

Διατροφικό πρόγραμμα χαμηλού Γλυκαιμικού Δείκτη (Low GI)
Περιγραφή
Το συγκεκριμένο πρόγραμμα διατροφής βοηθάει να πετύχεις μέγιστη μεταβολική ισορροπία κάθε φορά που τρώς. Ακολουθώντας ένα διατροφικό πρόγραμμα που περιλαμβάνει άπαχη πρωτεΐνη, ανεπεξέργαστους υδατάνθρακες χαμηλής περιεκτικότητας γλυκαιμικού δείκτη και καλής ποιότητας λίπη (μονοακόρεστα και πολυακόρεστα λιπαρά οξέα), θα σε βοηθήσει να κάψεις το επιπλέον αποθηκευμένο σου λίπος και ταυτόχρονα να χάσεις βάρος χωρίς να νοιώσεις την αίσθηση της πείνας.