Εγγραφή στο Newsletter!

PostHeaderIcon Μαριάννα Χρυσικάκου


Ιδιότητα: Chrysalis Yoga & Holistic Wellness Studio

Συνεργάτης της YouDiet απο το 2009

 

Η επίτευξη και διατήρηση της ολιστικής υγείας και ευεξίας, αναδείχθηκαν ως ζητούμενα από πολύ νωρίς στον επαγγελματικό δρόμο της Μαριάννας, που έχοντας πλήρως αντιληφθεί την τεράστια σημασία που διαδραματίζουν στη ανθρώπινη ψυχοσωματική ισορροπία, ολοκλήρωσε τις βασικές και μεταπτυχιακές της σπουδές σε Ελλάδα και Ελβετία αντίστοιχα, με αντικείμενο την άσκηση και αθλητική αναψυχή.
Το μονοπάτι της εισαγωγής της στην πρακτική της yoga ξεκίνησε το 2003, την οποία είχε την τύχη να διδαχθεί τόσο ως ασκούμενη, όσο και ως δασκάλα από τους αξιολογότατους συνεχιστές της παράδοσης του Swami Sivananda, τόσο σε τοπικό, όσο και σε διεθνές επίπεδο. Μέλος του Satyananda Ashram από το 2007, ολοκλήρωσε τις σπουδές της αναφορικά με τη διδασκαλία της yoga σε Ελλάδα και Ινδία, στη Διεθνή Ακαδημία Yoga “International Sivananda Yoga Vedanta Academy”, από όπου αποφοίτησε με τον τίτλο Siromani of Yoga. Το γενικότερο ενδιαφέρον της προς την υγεία, την οδήγησε παράλληλα και προς τη μελέτη των εναλλακτικών θεραπευτικών πρακτικών, έχοντας μέχρι σήμερα εξειδικευθεί και πιστοποιηθεί στο σύστημα πρανικής θεραπείας Ι, ΙΙ & ΙΙΙ του διεθνούς φήμης αξιοσέβαστου δασκάλου και θεραπευτή Grand Master Choa Kok Sui, το οποίο και εξασκεί, ενώ παράλληλα διδάσκεται το σύστημα προσωπικής εξέλιξης Arhatic Yoga και έχει ήδη ολοκληρώσει το προπαρασκευαστικό του επίπεδο.
Υπεύθυνη του κέντρου ολιστικής υγείας Chrysalis Yoga & Holistic Wellness Studio και εισηγήτρια στο Aqualife Sports & Swimming Center, διδάσκει τις πανάρχαιες πρακτικές του συστήματος Sivananda Yoga σε ασκούμενους όλων των επιπέδων, συνδυάζοντας την επιστημονική γνώση της yoga με την ευρεία θεραπευτική της κατάρτιση, σε μια προσπάθεια να προσφέρει στους μαθητές της υπεύθυνη αλλά και ουσιαστική καθοδήγηση. Τα τελευταία χρόνια, σε συνεργασία με τον σύζυγο της και υπεύθυνο σε θέματα μακροβιοτικής διατροφής Αλέξανδρο, οργανώνουν θεραπευτικά προγράμματα yoga retreats αλλά και εξειδικευμένα θεματικά εργαστήρια & σεμινάρια.