Φρουτοσαλάτα
Τι έχουμε:
2 μήλα
2 αχλάδια
2 μπανάνες
2 ροδάκινα
1 ακτινίδιο
1 κονσέρβα ανανάς στο χυμό του
1 φλιτζ. κεράσια
χυμός 2 πορτοκαλιών
3 κουταλιές κονιάκ
1 κουταλιά ζάχαρη
στη μύτη από το κουταλάκι κανέλα
Τι κάνουμε:
Πλένουμε τα μήλα, τα αχλάδια, τα ροδάκινα, το ακτινίδιο τα σκουπίζουμε με απορροφητικό χαρτί κουζίνας, τα καθαρίζουμε, τα κόβουμε σε κομματάκια και τα βάζουμε σε ένα μπολ.
Καθαρίζουμε τις μπανάνες, τις κόβουμε σε κομματάκια και τις βάζουμε στο μπολ με τα φρούτα.
Στραγγίζουμε τον ανανά, κρατάμε το χυμό του , τον κόβουμε σε κομματάκια και τα βάζουμε στο μπολ με τα υπόλοιπα φρούτα.
Πλένουμε τα κεράσια, τα στραγγίζουμε, τα κόβουμε στη μέση, βγάζουμε τα κουκούτσια και τα βάζουμε στο μπολ με τα υπόλοιπα φρούτα.
Κατόπιν περιχύνουμε τα φρούτα με τη ζάχαρη, την κανέλα, το χυμό του ανανά, το χυμό των πορτοκαλιών, το κονιάκ, ανακατεύουμε καλά, σκεπάζουμε το μπολ με διάφανη μεμβράνη και το βάζουμε στο ψυγείο για τουλάχιστον 2-3 ώρες.
Σερβίρουμε 1 φλιτζάνι φρουτοσαλάτα σε κάθε άτομο.
Απο τη συντακτική ομάδα του YouDiet