Κύριες Διατροφικές Πηγές βιταμίνης C
Γκουάβα, κόκκινο πιπέρι, παπάγια, χυμός πορτοκαλιού, πορτοκάλι, ανανάς, μπρόκολο, πράσινη πιπεριά, λάχανο ποικιλίας kohrabi, φράουλες, γκρέιπ φρουτ, πεπόνι ποικιλίας cantaloupe, χυμός τομάτας, μάνγκο, μανταρίνι, πατάτα, λάχανο ώμο, ντομάτες, χόρτα Collard, σπανάκι, λαχανάκια Βρυξελλών, γογγύλια, κουνουπίδι, βατόμουρα και όλα τα μούρα καθώς και acerola (φρούτο παρεμφερές του κερασιού από τη Δυτική Ινδία)