Εγγραφή στο Newsletter!

PostHeaderIcon Γρηγόρης Βασιλειάδης

Γρηγόρης Βασιλειάδης είναι ψυχολόγος - ψυχοθεραπευτής, Διδάκτορας Ψυχολογίας (Ph.D.). Ολοκλήρωσε τις πτυχιακές του σπουδές στην Ψυχολογία (Α.Π.Θ.) μετά από προπτυχιακή υποτροφία στο τμήμα Κλινικής Ψυχολογίας και Προσωπικότητας του Πανεπιστημίου του Nijmegen της Ολλανδίας. Στη συνέχεια παρακολούθησε κι ολοκλήρωσε το πρόγραμμα Μεταπτυχιακής Ειδίκευσης (M.Sc.) στην Συμβουλευτική Ψυχολογία στο Πανεπιστήμιο CITY του Λονδίνου (Αριθμός Πράξης Αναγνώρισης του Μεταπτυχιακού Διπλώματος Ειδίκευσης από το ΔΙ.Κ.Α.Τ.Σ.Α: 250/1264-10/12/97). Κατά την τελευταία δεκαπενταετία βρίσκεται σε συνεχή ψυχοθεραπευτική εκπαίδευση κι εποπτεία, ενώ συμμετέχει εντατικά σε βιωματικές αυτογνωστικές διαδικασίες συστημικής, υπαρξιακής, και γνωσιακής κατεύθυνσης.
Yπήρξε Eκπαιδευτής στο Ειδικό Πρόγραμμα Σπουδών Μεταπτυχιακού Επιπέδου Κατάρτισης στη Συμβουλευτική, στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, Τμήμα Ψυχολογίας. Επίσης δίδαξε στο Γ.Ν.Π.Θ. Ιπποκράτειο, το μάθημα: «Συστημική Συμβουλευτική & Ψυχοθεραπεία».
Τα τελευταία έντεκα χρόνια είναι εισηγητής Σεμιναρίων σε πολλούς δημόσιους, ιδιωτικούς εκπαιδευτικούς & κλινικούς φορείς ψυχικής υγείας. Κατά τη διάρκεια της ειδίκευσής του στο εξωτερικό και, κατόπιν, στην Ελλάδα, συμμετείχε ως εισηγητής σε εκπαιδευτικά σεμινάρια & επιστημονικά συνέδρια με ερευνητικές εργασίες και θεματολογία σχετική με την Ψυχοθεραπεία & την Συμβουλευτική.
Επίσης, διετέλεσε μέλος της Επιστημονικής Επιτροπής συνεδρίων, με αντικείμενο την Συμβουλευτική και την Ψυχοθεραπεία, στην Ελλάδα & στο εξωτερικό. Διδάσκει στη Σχολή Συνεχιζόμενης Εκπαίδευσης & Επαγγελματικής Εκπαίδευσης του Αμερικάνικου Κολεγίου Ελλάδος. Πρόσφατα τιμήθηκε με την καταχώρηση του στο ΄Who is Who in the World - 2006΄.
Εργάζεται ψυχοθεραπευτικά (Αριθμός Άδειας ασκήσεως Επαγγέλματος Ψυχολόγου: 5009/19-05-97) με ενήλικα άτομα, εφήβους, ζευγάρια, και συντονίζει ψυχοθεραπευτικές ομάδες - αυτογνωσίας. Είναι μέλος του Συλλόγου Ελλήνων Ψυχολόγων (Σ.Ε.Ψ.), του Πανελληνίου Ψυχολογικού Συλλόγου, και της Ευρωπαϊκής Ένωσης Οικογενειακών Ψυχοθεραπευτών (EFTA - European Family Therapy Association).
Στόχος της Συνθετικής Ψυχοθεραπευτικής παρέμβασης είναι η ανάπτυξη των δυνάμεων και ικανοτήτων που υπάρχουν ήδη μέσα στο άτομο, χρησιμοποιώντας κατά κύριο λόγο, ως εργαλεία συστημικές, γνωσιακές τεχνικές & υπαρξιακές εφαρμογές στην ψυχοθεραπεία. Στα πλαίσια αυτά, επιχειρείται η έκφραση, και η διεύρυνση του εσωτερικού δυναμικού του ενδιαφερόμενου, έτσι ώστε, μέσα από την μεγαλύτερη αυτογνωσία, και τις νέες βελτιωμένες μορφές αλληλεπίδρασης με τους άλλους ανθρώπους, να μπορέσει να αντλήσει μεγαλύτερη ικανοποίηση από από την καθημερινή του ζωή, τις σχέσεις του μέσα στο γάμο, την οικογένεια, την εργασία, και το κοινωνικό του περιβάλλον.
Υπήρξε επί σειρά ετών συνεργάτης του «Ιπποκράτειου» Γ.Ν.Π.Θ, του Τ.Ε.Ι. Θεσσαλονίκης. του Κ.Ψ.Υ. Κατερίνης, και του Κέντρου Κοινωνικής Ιατρικής στο Γ.Ν.Π.Α. «Π & Α Κυριακού».
Σήμερα, ασκεί το επάγγελμα του Ψυχολόγου - Ψυχοθεραπευτή ιδιωτικά, στο κέντρο της Αθήνας, συνεργαζόμενος με έμπειρους κλινικούς επαγγελματίες άλλων ειδικοτήτων (ψυχιάτρους, κοινωνικούς λειτουργούς, ειδικούς παιδαγωγούς, συμβούλους επαγγελματικού προσανατολισμού, εργοθεραπευτές)

Τηλέφωνα επικοινωνίας: 6977.86.64.61, 210.72.57.570
(Για πληροφορίες, ή για να κλείσετε ραντεβού, επικοινωνείτε καθημερινά, πρωϊνές ώρες, στο κινητό τηλέφωνο)

Website: www.aftognosia.gr
E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.
Διεύθυνση: Παπαδιαμαντοπούλου 2, & Λ. Βασ. Σοφίας γωνία, ΑΘΗΝΑ
(Πλησίον Στάσης Μετρό: Μέγαρο Μουσικής).